Les llistes del Cens Electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig es poden consultar del 25 de març a l'1 d’abril

Dilluns, 25 de març de 2024

Amb motiu de la convocatòria d'Eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 12 de maig, i de conformitat amb l'article 39.2 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, les llistes electorals vigents poden ser consultades per la ciutadania des del 25 de març fins a l'1 d’abril, ambdós inclosos. El cens vigent per a aquestes eleccions és el tancat a l'1 de gener de 2024 i els moviments que inclou són els que s'han produït fins al 31 de desembre de 2023. Al mateix s'incorporaran les reclamacions estimades.

Les llistes del Cens Electoral es poden consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada al carrer Aquari, locals 1-2, en horari de dilluns a divendres de 8:30 h a 14:00 h i dimarts de 16:30 h a 18:30 h. La consulta s'ha de realitzar personalment a les oficines indicades i ha de ser formulada prèvia identificació de la persona interessada amb el DNI, el passaport o el permís de conduir en què aparegui la fotografia del titular. Els qui puguin identificar-se amb certificat digital o pel sistema Cl@ve poden consultar la seva inscripció en el cens electoral a través d'aquest enllaç.

En aquestes mateixes dates qualsevol persona que detecti un error en les seves dades censals pot presentar una reclamació sobre els mateixos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Finalitzada la data de l'1 d'abril no es podrà modificar el cens per a aquest procés electoral, per la qual cosa és molt important comprovar les dades personals, perquè si no figura, o els mateixos són erronis, no es podrà exercitar el dret a vot.

Darrera actualització: 25.03.2024 | 09:29