Fins al 12 de juny es podrà consultar el cens electoral per saber qui pot votar en les eleccions a les Corts Generals del 23 de juliol

Dilluns, 5 de juny de 2023

Els veïns i veïnes d’Olivella podran consultar, entre el 5 i el 12 de juny de 2023 (ambdós inclosos), el cens electoral vigent per saber qui pot votar en les eleccions a les Corts Generals del 23 de juliol de 2023.

Amb motiu de la convocatòria d'Eleccions a les Corts Generals que se celebraran el pròxim 23 de juliol, i de conformitat amb l'article 39.2 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, les llistes electorals vigents poden ser consultades per la ciutadania del 5 al 12 de juny, ambdós inclosos. El cens vigent per a aquestes eleccions és el tancat a l'1 de març de 2023 i els moviments que inclou són els que s'han produït fins al 27 de febrer de 2023. Al mateix s'incorporaran les reclamacions estimades.

Les llistes del Cens Electoral es poden consultar en l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada en el carrer Aquari, locals 1-2, en horari de dilluns a divendres de 8:30 h a 14:00 h. La consulta es realitza personalment en les oficines indicades i ha de ser formulada prèvia identificació de la persona interessada amb el DNI, el passaport o el permís de conduir en què aparegui la fotografia del titular. Els qui puguin identificar-se amb certificat digital o pel sistema Cl@ve poden consultar la seva inscripció en el cens electoral a través de l'enllaç https://sede.ine.gob.es.

En aquestes mateixes dates qualsevol persona que detecti un error en les seves dades censals pot presentar una reclamació sobre els mateixos en l’Oficina d'Atenció Ciutadana.

Finalitzada la data del 12 de juny no es podrà modificar el cens per a aquest procés electoral, per la qual cosa és molt important comprovar les dades personals, perquè si no figura, o els mateixos són erronis, no es podrà exercir el dret a vot.

Darrera actualització: 9.06.2023 | 12:15