El 29 de febrer, finalitza el termini per comunicar les afectacions a la recepció de televisió digital terrestre (TDT)

Dijous, 8 de febrer de 2024 a les 00:00

Després de l'inici del servei de telefonia mòbil de nova generació (4G i 5G) a la zona d'Olivella, poden produir-se afectacions a la recepció de televisió digital terrestre (TDT).

Per solucionar aquestes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecti la TDT, l'entitat LLEGA700 duu a terme les actuacions tècniques necessàries a les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats.

D'acord amb l'Ordre ministerial1 que regula aquest procés, el termini per sol·licitar les actuacions en cas d'afectació per part dels usuaris de TDT és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil.

Així doncs, el 29 de febrer de 2024 finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes de 4G i 5G.

En cas de qualsevol dubte o de requerir informació més detallada sobre les estacions d'Olivella, podeu trucar al telèfon gratuït de l'Oficina Tècnica d'Ajuntaments de LLEGA700, 900 831 902, on se us facilitarà tota la informació referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions base de telefonia mòbil al municipi o en municipis confrontants.

Per poder ser atesos al centre d'atenció a l'usuari i resoldre les incidències, hauran de trucar al telèfon gratuït 900 833 999.

Darrera actualització: 08.02.2024 | 18:11