L’Ajuntament d’Olivella desbrossarà diversos carrers i zones forestals del municipi

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olivella està desbrossant diversos carrers i zones forestals del municipi. Pel que fa als treballs forestals, aquests dies està previst acabar la franja perimetral de Can Surià, a finals del mes de juliol netejaran la zona verda que hi ha darrere la piscina municipal i al mes de setembre també la zona de la Ronda Ponent amb una petita ampliació, és a dir, els treballs es realitzaran ampliant l'amplada d’actuació.

Respecte a la desbrossada dels carrers, els de la Plana Novella s'han arranjat fa unes setmanes durant els treballs de manteniment de la franja perimetral de la urbanització. A Can Surià i a una part de la zona de l'avinguda Can Turiols s'estan finalitzant les desbrossades i està previst que al juliol s'arrangin els carrers de la urbanització Les Colines. Al juliol també es faran tasques de desbrossada a Mas Mestre, on a més a principi del mes d’agost repassaran els passos de servitud. Al setembre serà el torn dels carrers de la urbanització de Mas Milà.

L'Ajuntament ha prioritzat la finalització de la franja perimetral de Can Surià tot i que "tenim tots els permisos forestals per treballar en època de risc d'incendis, però segons el nivell del Pla Alfa, hi ha certes restriccions i això fa retardar el calendari previst", explica el regidor d’Urbanisme d’Olivella, Jonay Reguera. Entre les mesures hi ha l'obligatorietat de finalitzar els treballs a la 1 del migdia com a màxim o fins i tot alguns dies que es prohibeix treballar, segons les condicions meteorològiques.

"Per a les tasques de desbrossada dels carrers de Can Surià hem reforçat els treballs amb més operaris, això ha fet que les feines hagin avançat molt ràpidament", afegeix el regidor d’Urbanisme. Un cop per setmana un equip extern de fins a 7 persones executa tasques de desbrossada de carrers en aquesta urbanització, treballs que s'han coordinat amb els serveis de neteja viària per tal de netejar els carrers que els operaris desbrossen.

A més a més, Formació i Treball ha subcontractat un tractor desbrossador per avançar els trams de franja perimetral que permetin tasques mecanitzades. Així s'allibera personal que es pot dedicar a tasques de desbrossada de carrers. Per al mes de setembre hi ha previst contractar un elevador per a arbres especials.

Darrera actualització: 07.07.2021 | 17:02