Fins al 29 de desembre, obert el sorteig d'Instagram #IlluminaOlivella

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 10:00

L’Ajuntament d’Olivella ha convocat el sorteig #IlluminaOlivella a través de la xarxa social Instagram, amb l'objectiu de promoure que els veïns i les veïnes del municipi il·luminin i decorin les seves llars per Nadal per tal d’animar i generar il·lusió.

Per participar, cal pujar una imatge o vídeo a Instagram mostrant la decoració nadalenca de casa, mencionar l’Ajuntament en la publicació (@ajuntament.olivella) i escriure-hi l’etiqueta #IlluminaOlivella. Cada persona pot participar amb tantes imatges o vídeos com consideri oportú.

És molt important que els perfils on es publiquin les imatges i els vídeos siguin públics, ja que si no és així la plataforma amb la qual es realitzarà el sorteig, Easypromos, no podrà accedir a les publicacions dels perfils que siguin privats. Tanmateix, s'ha de tenir en compte que només entren en el sorteig les imatges i els vídeos publicats al perfil, les històries queden excloses de participació.

El dia 29 de desembre, a les 12 h, se sortejaran entre els participants que compleixin tots els requisits 19 vals de 50 euros per gastar-los en un dels comerços o restaurants d’Olivella que actualment tinguin un punt de venda amb local obert al públic. Cada usuari només optarà a un val de 50 euros i l’establiment que li toqui serà escollit a l’atzar per la plataforma Easypromos.

Les persones guanyadores es comunicaran a través d’Instagram. El perfil de l’Ajuntament les mencionarà en una història i, a més, se'ls hi enviarà un missatge privat per comunicar-los que la seva imatge o el seu vídeo ha estat guanyador i se'ls informarà de com han de recollir el premi.

Per ampliar la informació, es poden consultar les bases del sorteig, que estan publicades en la web de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 19.12.2020 | 15:29