Sorteig a Instagram #IlluminaOlivella

Bases del sorteig de Nadal 2020, a través d'Instagram (#IlluminaOlivella)

1- L’Ajuntament d’Olivella convoca el sorteig #IlluminaOlivella, a través d’Instagram, per promoure que la ciutadania d’Olivella il·lumini i decori la seva llar per Nadal amb l’objectiu d’animar i generar il·lusió.

2- Les fotografies i els vídeos que participen han de mostrar una decoració, il·luminació o escena nadalenca.

3- Per participar en el sorteig és indispensable que cada usuari o usuària:

  1. Publiqui en el seu perfil d’Instagram una foto o vídeo que mostri la decoració nadalenca de casa seva.
  2. Mencioni en el text de la publicació a @ajuntament.olivella.No serà vàlid si la menció està als comentaris.
  3. Posi en el text de la publicació l’etiqueta #IlluminaOlivella. No serà vàlid si l’etiqueta està als comentaris.
  4. Sigui seguidor/a del perfil @ajuntament.olivella

4- Només es tindran en compte publicacions (fotos o vídeos) en el perfil d'Instagram. Les històries no es tenen en compte per al sorteig.

5- Els perfils que publiquin les imatges i els vídeos han de ser públics. La plataforma que fa el sorteig no pot accedir a les publicacions dels perfils privats.

6- El dia 29 de desembre, a les 12 h, es farà un sorteig mitjançant la plataforma Easypromos per escollir a l’atzar les persones guanyadores entre els usuaris que compleixin tots els requisits.

7- Sortejarem 19 vals de 50 euros per gastar-los en els comerços i restaurants d’Olivella que tinguin actualment un punt de venda amb local obert al públic. Cada usuari només optarà a un val de 50 euros i l’establiment que li toqui serà escollit a l’atzar per Easypromos.

8- L’organització comunicarà el resultat a través d’Instagram mencionant les persones guanyadores. A més, enviarà a les persones interessades un missatge privat per comunicar-los que la seva imatge o vídeo ha estat seleccionat i informar de com ha de recollir el premi.

9- El sorteig està actiu del 8 al 29 de desembre de 2020. Només són vàlides les fotografies i els vídeos publicats a Instagram dins d’aquest termini.

10- L’autoria de les imatges o vídeos presentats ha de ser de la persona propietària del perfil d’Instagram. Cada participant es farà responsable de possibles reclamacions de tercers en el cas de presentar una fotografia o vídeo que no sigui propi.

11- En el cas que apareguin menors en la fotografia o vídeo, cal que la persona que comparteix la publicació compti amb el consentiment dels pares/mares o tutors.

12- Cada participant pot participar amb tantes imatges o vídeos com consideri oportú.

13- Les publicacions poden portar comentaris, títols o explicacions, a banda del text imprescindible per participar en el sorteig, recollit en el punt 3 d’aquestes bases.

14- L’organització es reserva el dret de desqualificar aquelles imatges que no responguin a l’objectiu i el tema definits en els punts 1 i 2 d’aquestes bases.

15- En cas que el sistema d'Instagram o d'Easypromos tinguin un funcionament tècnic irregular i hi hagi alguna imatge o vídeo que no s'hagi considerat com a participant en el sorteig, l’organització no se’n farà responsable.

16- De la mateixa manera, no s’acceptaran publicacions que no tinguin les etiquetes esmentades al punt 3.

17- La participació en el sorteig suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar les imatges com a material promocional d’Olivella, cedint a títol gratuït i no exclusiu, tots els drets de reproducció. L’organització es reserva el dret de reproduir les imatges o vídeos guanyadors i finalistes i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació.

18- Les fotografies o vídeos que no compleixin les bases establertes o que, tot complint-les, puguin vulnerar drets personals, resultin ofensives o discriminatòries seran desqualificades. L’organització, a més, es reserva el dret de denunciar-les i demanar l’eliminació de la publicació.

19- Les imatges participants en el sorteig no seran destinades en cap cas a finalitats econòmiques ni lucratives per part de l'organització.

20- L'organització es compromet a citar l’autoria de les fotografies o vídeos sempre que les utilitzi per fer-ne difusió.

21- La cessió de drets no és exclusiva, per tant, els autors de les fotografies i vídeos presentats al sorteig poden seguir utilitzant-les per al que desitgin o presentar-les a altres sorteigs.

22- La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï l'organització.

A Olivella, dimarts, 8 de desembre del 2020

Darrera actualització: 08.12.2020 | 14:52
Darrera actualització: 08.12.2020 | 14:52