El casc antic s’omple de llums i decoració per les festes nadalenques

Dijous, 17 de desembre de 2020 a les 00:00

El casc antic d’Olivella gaudeix d’un ambient nadalenc gràcies als llums i la decoració que han instal·lat els veïns i veïnes. Amb aquesta ornamentació, els carrers, la plaça de l’Església i les cases del voltant mostren un aspecte més festiu i que genera il·lusió i motiva a la celebració.

A més, s’ha instal·lat un pessebre amb les figures principals a mida real. Aquesta representació de Betlem i del naixement de Jesús estarà exposada als jardins de la rectoria durant aquestes festes nadalenques.

#IlluminaOlivella

Aquesta iniciativa se suma al sorteig que ha organitzat l'Ajuntament per animar la ciutadania a decorar la llar. Per participar, cal pujar una imatge o vídeo a Instagram mostrant la decoració nadalenca de casa, mencionar l’Ajuntament en la publicació i escriure-hi l’etiqueta #IlluminaOlivella.

El 29 de desembre del 2020, a les 12h, es sortejarà entre els participants que compleixin tots els requisits 19 vals de 50 euros per gastar-los en un dels comerços o restaurants d’Olivella que actualment tingui un punt de venda amb local obert al públic. Les bases del sorteig estan penjades a la web.

Darrera actualització: 17.12.2020 | 21:30

Imatges

Decoració i llums de Nadal al casc antic Decoració i llums de Nadal al casc antic Decoració i llums de Nadal al casc antic