S’obre el concurs de disfresses del Carnaval 2023

Dijous, 12 de gener de 2023

A Olivella recuperem el Carnaval tal com se celebrava abans de la pandèmia, acompanyat de la carpa i el concurs de disfresses. A continuació, podeu veure les bases del concurs, obert fins al 10 de febrer de 2023:

 

DATES, LLOC I HORARI

Aquest concurs es desenvoluparà en el marc de la Festa de Carnaval, que tindrà lloc al municipi d’Olivella el dissabte 25 de febrer a partir de les 18h.

Consistirà en la participació a la Rua de Carnaval que transcorrerà pels carrers propers a la plaça Catalunya i en el ball d’exhibició que es portarà a terme a la Carpa de Carnaval (instal·lada al pàrquing de la zona comercial de Mas Milà).

PROGRAMA D’ACTES DEL DISSABTE 25 DE FEBRER

18:00h RUA DE CARNAVAL

19:30h PREGÓ DEL REI CARNASTOLTES

20:00h BALL D’EXHIBICIÓ I CONCURS DE DISFRESSES

21:30h BALL DE CARNAVAL

 

MODALITATS

- Carrossa: implica portar un vehicle tipus camió, plataforma, remolc amb motor, amb música i il·luminació i amb un mínim de 20 persones. El vehicle tractor de les carrosses ha de tenir l’assegurança vigent, la ITV passada i portar un extintor visible. Les 15 primeres carrosses inscrites rebran una subvenció atorgada per l’Ajuntament d’Olivella de 120€ si s’inscriuen abans del 27 de gener, i de 90€ si la inscripció es presenta entre el 28 de gener i el 10 de febrer de 2023.

- Comparsa: implica un mínim de 10 persones, sense carrossa.

- Grup: Implica la participació de 2 a 9 persones, sense carrossa.

- Individual.

 

PREMIS

Hi haurà un premi a la millor carrossa, comparsa, grup i disfressa individual, que consistirà en un trofeu commemoratiu al primer classificat de cada modalitat. Es valorarà l’originalitat, l’elaboració, la coreografia, la simpatia i la carrossa (només en aquesta categoria).

ATENCIÓ: el Rei Carnestoltes d’aquest any cedirà el seu regnat a la comparsa d’Olivella que ell esculli perquè sigui la encarregada de fer el Reis Carnestoltes 2024.

 

JURAT

El Jurat estarà format pel cap de colla de cada comparsa inscrita, que puntuarà a totes les carrosses, comparses, grups i disfresses individuals (excepte la seva), seguint els criteris definits per l’organització (originalitat, elaboració, coreografia, simpatia i carrossa), que es valoraran de 1 a 5 punts cadascun d’ells.

 

IDENTIFICACIÓ DELS PARTICIPANTS

Tots els grups participants que s’inscriguin en aquest concurs, indistintament de la modalitat en què ho facin, tindran un pitral que els hi repartirà la organització abans de l’inici de la rua. Les comparses hauran de portar un USB amb la música de la coreografia que tinguin preparada per fer el ball d’exhibició dins la carpa.

 

DISPOSICIONS FINALS

No es poden consumir begudes alcohòliques durant la Rua de Carnaval, l’incompliment d’aquesta norma pot implicar la pèrdua de la subvenció i la desqualificació del concurs.

La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases.

 

INSCRIPCIONS

Les carrosses, comparses, grups i disfresses individuals que vulguin participar al concurs hauran de presentar la seva inscripció online en el següent enllaç: https://forms.gle/BeerrMgQu7yBiR3R8, adjuntant la documentació requerida a les bases.

Per a més informació us podeu adreçar al telèfon del Servei de Cultura 93 896 84 99, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i dimarts també de 16h a 18h o al correu electrònic cultura@olivella.cat, en el període comprès entre el 12 de gener al 10 de febrer.

Darrera actualització: 12.01.2023 | 13:37