caenfrdees

Serveis socials

Definició:
La regidoria de Serveis socials són un equip de professionals format per una treballadora social i una educadora social i una treballadora social coordinats entre el Consell Comarcal del Garraf i la pròpia Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament, que ofereixen un conjunt de serveis gratuïts i oberts a totes les persones del municipi, un espai d’acollida per buscar solucions a les situacions de dificultats i necessitats plantejades.

Des de sempre, però encara més des de la irrupció de la crisi, des dels Serveis Socials de l’ajuntament s’està informant i orientant a molts veïns i veïnes per pal.liar de la millor manera possible els efectes que està causant la crisi general que també ens afecta d’alguna manera o altra a tots.

Servei que ofereix:
En aquest departament es pot sol·licitar suport personal i orientació per tal d’accedir a altres serveis, i també es poden sol·licitar diferents ajudes i prestacions, algunes d’accés directe i altres poden requerir valoració del professional.

Qui hi pot accedir:
Totes les persones del municipi que busquin solucions a situacions de dificultat i necessitat.

Contacte:
Horari d’Oficina de dilluns a divendres de 9:15 a 14:15 h i dimarts de 17:00 a 19:30 h.
Adreça: carrer Aquari s/n La Crivellera
Telèfon de contacte: 93.896.80.00 
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  

Log in