Tot a punt per rebre el primer alumnat que cursarà l'ESO a Olivella

Divendres, 10 de setembre de 2021 a les 09:00

L’Institut-Escola d’Olivella acollirà el primer alumnat que cursarà l'ESO el proper dilluns 13 de setembre. Per fer-ho possible, en els darrers mesos s'ha adequat l’edifici de La Crivellera amb l'objectiu que compleixi les necessitats d’aquest centre educatiu integrat. L'actuació ha consistit en la remodelació íntegra d’una planta i a fer noves les quatre parets perimetrals suprimint la balconada que hi havia, ampliar la superfície útil, canviar els tancaments de fusta i vidres de les finestres de la façana i remodelar els lavabos perquè s'adeqüin a la normativa d’accessibilitat.

Entre altres mesures per complir els estàndards d'eficiència i sostenibilitat, s'ha millorat l'aïllament de l'edifici i s'han renovat les finestres i les lames per reforçar les mesures de climatització passiva del centre.

Amb aquesta actuació s'han habilitat dues aules, una aula complementària, s'ha canviat tot el terra i s'ha construït un sostre pla per tal d’instal·lar-hi en un futur plaques fotovoltaiques. Les obres han suposat una inversió de 200.000 euros que ha anat càrrec de l’Ajuntament d’Olivella.

Aquest divendres, l'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, ha visitat l'Institut-Escola amb la comissió de famílies del municipi per veure de primera mà com havien quedat les noves aules després de les obres.

 

Darrera actualització: 10.09.2021 | 12:30