Tornen els tallers de gestió emocional per a infants d'Olivella

Divendres, 14 d'octubre de 2022 a les 00:00

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf oferirà nous tallers de gestió emocional per a infants de 8 a 11 anys d'Olivella, amb l’objectiu de treballar la identificació, l’expressió i la regulació de les emocions, i de fomentar l'aprenentatge d'habilitats socials i la millora de l'autoestima.

Els tallers són gratuïts, consten de 8 sessions quinzenals per grup, i es duran a terme a les dependències de Mas Milà, a Olivella, a partir del 2 de novembre. Per a participar-hi cal fer inscripció prèvia al correu siad@ccgarraf.cat o al mòbil 663 24 71 67.

Aquesta és la segona edició d’aquests tallers que es van iniciar durant el curs passat, i que van tenir molt bona acollida per part de les famílies. Durant l’activitat també es treballa la resiliència, l’autonomia, l’autoconcepte, la identitat, la promoció de la salut emocional, així com la prevenció de les conductes masclistes i violentes.

Aquesta iniciativa forma part del Programa de benestar emocional del Consell Comarcal del Garraf, desenvolupat conjuntament amb els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, a partir de diverses actuacions preventives i comunitàries que busquen detectar i donar resposta a situacions de risc de malestar emocional o soledat no desitjada. El programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

Darrera actualització: 14.10.2022 | 10:34