S’incorpora un peó de brigada a l’Ajuntament d’Olivella

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 00:00

El treballador arriba al consistori, mitjançant un pla d'ocupació del Consell Comarcal

L’Ajuntament d’Olivella ha incorporat un peó de brigada, gràcies al conveni entre l’ajuntament i el Consell Comarcal del Garraf per al desenvolupament de la línia extraordinària del programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), per a pal·liar les situacions derivades de la Covid-19.

Aquesta línia de subvenció del SOC es va crear amb la finalitat d’implantar mesures urgents complementaries en matèria d’ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la Covid-19. A través d’aquest programa es pretén millorar l'ocupabilitat, especialment d’aquelles persones que s'han quedat sense feina amb motiu de la crisi generada per la pandèmia i de les persones que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral. En aquest sentit, per a aquesta convocatòria s’han prioritzat persones més grans de 45 anys i persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

El nou treballador té un contracte de 9 mesos, durant els quals es treballaran competències professionals, mitjançant formació i experiència laboral en un entorn productiu real. A través d’aquest programa la persona contractada donarà suport a la brigada municipal en l’adequació de la via pública, per a millorar l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda, així com en la millora del servei de neteja i el condicionament dels equipaments, les zones verdes i els espais públics. El programa també inclou un paquet de formació de 60 hores dividides en dos cursos: habilitats de comunicació (30 hores) i intel·ligència emocional (30 hores).

Darrera actualització: 09.11.2020 | 10:25