S’atura la recollida de material per als allotjaments que acolliran refugiats ucraïnesos fins a conèixer les necessitats que tindran

Divendres, 4 de març de 2022 a les 00:00

L’associació Turisme sostenible Parcs Garraf, Olèrdola i Foix, juntament amb CooperaONGD, han aturat la recollida de material per proveir els albergs i cases de colònies que acolliran, inicialment, una cinquantena de persones refugiades provinents d’Ucraïna.

Degut a l’èxit que ha tingut la crida per recollir productes de primera necessitat per facilitar l’acollida, les entitats que han iniciat la campanya han decidit suspendre, de moment, la donació de material fins a conèixer amb exactitud quins productes necessitaran.

Mentrestant, la ciutadania pot col·laborar mitjançant una donació econòmica a alguna organització amb base a Catalunya que està treballant sobre el terreny.

També es pot col·laborar com a voluntari per ajudar en tasques d’interpretació, cuina, etc. Per ser voluntari cal contactar amb les dues veïnes ucraïneses del municipi: Svitlana (lucia27@outlook.es i 637 989 577) i Irina (jaarias1@xtec.cat i 699 148 896).

Darrera actualització: 05.03.2022 | 16:57