Parades d’artesania, tallers i espectacles ompliran el nucli antic d’Olivella aquest cap de setmana per celebrar les Festes de Nadal

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 09:50

Durant els dies 17,18 i 20 de desembre se celebraran diverses activitats i espectacles al nucli antic d’Olivella amb motiu de les festes de Nadal. Aquests actes inclouran el mercat de Nadal, el pessebre, espectacles i tallers infantils, la festa del Pare Noel, música, la carpa del Patge Reial i el quinto de Nadal.

El dijous 8 hi haurà de les 11.30 a les 13.30 hores una parada de venda de plantes de Nadal i servei de food-truck al nucli antic, el qual tindrà els carrers i les places plens de decoració nadalenca.

El dissabte 17, també al nucli antic, hi haurà al matí, d’11 a 14 hores, diversos jocs i tallers infantils, i a les 11.30 hores el lliurament de tions de Nadal als infants nascuts l’any 2022. Al migdia la contacontes Susan Palazón explicarà Contes que viatgen per les estrelles i hi haurà un vermut electrònic amb Dj Negro. A la tarda, arribarà el Patge Reial i es faran tallers de manualitats de Nadal, cantada de nadales davant el pessebre amb la Coral el Somriure d’Olivella, i a les 18 hores tindrà lloc l’encesa de llums de Nadal. A les 19 hores, es jugarà al tradicional Quinto de Nadal.

El diumenge 18, de bon matí es podrà anar a buscar el Tió de Nadal amb el Club Excursionista El Margalló. Per a participar-hi, s’ha d’enviar un correu a acivitatsceoelmargallo@gmail.com. A les 10.45 hores arribarà el Patge Reial i durant el matí es podrà visitar a la seva carpa. Simultàniament també hi haurà tallers de manualitats de Nadal, xocolatada i, a les 12 hores, l’espectacle de la Cia Jomeloguijomelo.com Per nadal cada conte al seu corral. Al migdia, es podrà gaudir del concert vermut amb Rail Band.

El Mercat de Nadal estarà obert el dissabte 17, d’11 a 20 hores, i el diumenge 18 obrirà a la mateixa hora però amb la diferència que tancarà a les 15 hores. Al mercat s’hi podran trobar paradetes d’artesans, llaminadures, torró, figuretes del pessebre, plantes i arbres de Nadal, castanyes, xocolata, embotits, formatges, vins i moltes coses més. També hi haurà el servei de food-truck de Cienfuegos i de Dos Boludos. Durant aquest cap de setmana, hi haurà servei de taxi gratuït des del pàrquing fins al nucli antic, que funcionarà mentre està obert el mercat.

Al Mercat de Nadal, s’hi podrà trobar torró, castanyes, garrapinyades, llaminadures, vi, cava, licors, melmelades, oli, xocolata, cervesa artesana, coques, mel, formatges i embotits i també productes artesanals i nadalencs com figuretes i complements del pessebre, detalls de Nadal, artesania amb carbassa, espelmes i decoracions nadalenques, contes infantils, detalls de nadal de roba, sabons i cosmètica natural, artesania en fusta, il·lustració, ceràmica, mocadors pintats, teixits, alquímia vegetal remeiera i macramé.

L’últim dia de festes serà el 20 de desembre, quan se celebrarà la Festa del Pare Noel. Aquesta cita tindrà lloc al gimnàs de l’Institut-Escola El Morsell, a les 16.30 hores.

L’organització d’aquestes festes ha estat possible gràcies a la Comissió de Festes de Nadal amb l’Associació Vol Art, la Kanalla Timbalera, la Colla Gegantera d’Olivella, l’Associació Cultural d’Olivella El Margalló, l’Associació de Veïns i Veïnes Pro Las Colinas i l’Ajuntament d’Olivella.

Darrera actualització: 15.12.2022 | 12:15