Olivella treballa per facilitar la conciliació familiar i posa en funcionament un servei per al reforç escolar

Dijous, 14 de setembre de 2023

Olivella disposarà per primer cop de Casal d’Hivern com una eina més per a facilitar la conciliació familiar durant les vacances de Nadal. Aquest servei s’oferirà els matins de dilluns a divendres dels dies que no siguin festius i serà totalment gratuït.

Amb l’objectiu de continuar treballant per la conciliació familiar, el Consell Comarcal del Garraf i l'Ajuntament d'Olivella han posat en marxa el nou servei de cangur municipal Espai Concilia, temps per cures i per tu. Aquest suport ofereix un servei de cangur en espais municipals.

Per accedir-hi, cal donar-se d'alta al web del Consell Comarcal del Garraf i, un cop validada la inscripció, es podran fer les reserves dels serveis. També caldrà donar d'alta cada menor al web del Consell Comarcal.

D’altra banda, aquest curs l'Institut-Escola El Morsell oferirà per primer cop el servei de reforç escolar per a l'alumnat que el docent cregui necessari que s'aculli a aquest servei. Aquest reforç anirà adreçat a tots els infants de primària i de secundària de l’Institut-Escola El Morsell. El servei de reforç es farà 8 hores a la setmana (4 dies i dos hores) des de l'1 d'octubre al 31 de desembre.

Darrera actualització: 19.09.2023 | 10:08