Olivella tornarà a celebrar aquest cap de setmana les Festes Majors

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 00:00

Olivella celebra les Festes Majors durant dos caps de setmana, concretament el divendres 22, el dissabte 23, el diumenge 24, el dijous 28, el divendres 29, el dissabte 30 i el diumenge 31 de juliol.  

El tret de sortida va ser el sopar de germanor de Festa Major, que va tenir lloc a les 21.30 hores, a la pista poliesportiva de Les Colines. A les 22.30 hores, hi va haver l'exhibició de ball del grups Latin Dance i Sevillanes. Tot seguit, va ser el ball amb el grup Remember Music Show.

Al llarg del primer cap de setmana, també hi va haver esmorzar infantil, animació amb l'espectacle Escuma a 3 bandes, concert vermut amb el grup Buscant el To Brass Brand, la presentació dels gegants nous d'Olivella i de la nova imatge dels gegants històrics, sessió amb el Dj. Carlos Negro, la 8ena Gimcana de Festa Major (les bases es poden consultar en el document adjunt en aquesta notícia), una festa dels infables amb un togobán gegant aquàtic i el sopar jove amb discoteca per a joves de 16 a 30 anys, entre altres actes i activitats.

Durant el segon cap de setmana, hi haurà cinema a la fresca amb la pel·lícula Jungle Cruise a la piscina municipal, el pregó de Festa Major a càrrec de David de Sousa el Portu, la tradicional lectura dels versos satírics dels dimonis d'Olivella, el bateig del nou drac d'Olivella, una ballada de sardanes, la 91ena edició del Gran Concurs de Tir al Plat d'Olivella i una cercavila pels carrers i places del nucli antic.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 10:00