Olivella s’apunta al repte solidari de l’Open Margalló

Divendres, 16 d'octubre de 2020 a les 18:00

Els diners recaptats s’entregaran a la Marató de TV3

A partir d’aquest cap de setmana i fins al 13 de desembre, Olivella s’apunta al repte solidari de l’Open Margalló, una marxa atlètica, en format individual, que vol mantenir viu l’esperit de la Cursa del Margalló, suspesa fa unes setmanes per la situació de la pandèmia de la COVID-19.

Els participants hauran de descarregar-se una aplicació i un cop estiguin al punt d’inici -a l’aparcament del camp de futbol-, hauran de triar el recorregut de 12 quilometres o el de 23 quilometres. Els recorreguts es poden fer al ritme que cadascú decideixi i tantes vegades com es vulgui. Qualsevol dels dos recorreguts és fàcil de seguir, però s’ha de fer amb un dispositiu GPS, ja que no hi ha senyalització específica de les curses. El track es pot descarregar des de l’aplicació mòbil o des de la web www.opentrailraces.com/curses.

L’aplicació d’aquesta activitat és gratuïta, però totes les persones interessades poden fer un donatiu al Club Excursionista Olivella-El Margalló, entitat organitzadora del repte solidari que destinarà els diners recaptats a la Marató de TV3.

Entre totes les persones que participin a l’Open Margalló se sortejaran inscripcions per a la Cursa del Margalló de l’any vinent. Els organitzadors compten amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olivella, Open Trail Races, CEO El Margalló i un grup de voluntaris.

En cas d’incidència es pot comunicar a través del correu electrònic a info@opentrailraces.com.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 12:32