Olivella renova la certificació Biosphere, que reconeix l'esforç per instaurar polítiques sostenibles

Dijous, 14 de març de 2024

Olivella ha renovat recentment la certificació Biosphere. En l'acte d'entrega, que va tenir lloc el 7 de març, es va reconèixer l'esforç que fan les empreses i entitats de la comarca del Garraf per instaurar polítiques sostenibles i oferir una informació turística de qualitat. L'esdeveniment va comptar amb la presència de la diputada de Turisme, Abigail Garrido, la presidenta de l'Agència NODE Garraf, Marta Verdejo, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona al Garraf, Xavier Montserrat, i la regidora de Projecció de Ciutat, Capitalitat i Empresa de Vilanova i la Geltrú, Anna Ribera.

Enguany, d'un total de 66 empreses turístiques, 62 han renovat la certificació Biosphere i 4 l'han rebuda per primera vegada.

Tanmateix, 30 empreses i entitats que treballen per millorar la qualitat de la informació turística que s'ofereix al territori, han rebut el diploma de reconeixement com a Punt d’Informació Turística del Garraf.

El programa Compromís per a la sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere aposta per establir bones pràctiques en gestió sostenible basant-se en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides i és liderat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona (amb el suport de l'Institut de Turisme Responsable).

El programa dels Punts d'Informació Turística neix de la mà de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per complementar els serveis d'informació, difusió i atenció turística a la província de Barcelona. Com a novetat d'enguany, s'ha presentat el Manual de l'Amfitrió, una guia d'ús intern que recull els principals recursos i atractius de la comarca. La guia ha estat elaborada conjuntament entre la Diputació de Barcelona i l'Agència NODE Garraf.

L'Agència NODE Garraf és l'ens gestor d'ambdós programes a la comarca del Garraf.

L'acte ha comptat amb la col·laboració de La Daurada, Patates Piqué i el Celler Vega de Ribes.

Darrera actualització: 14.03.2024 | 12:19