Olivella rebrà el servei de caixer mòbil a partir del 26 d'abril

Dijous, 25 d’abril de 2024

A partir del 26 d'abril, Olivella formarà part dels 96 municipis de la demarcació de Barcelona que rebran un servei d'assistència en caixer mòbil amb l'objectiu de combatre l'exclusió financera en aquelles zones sense caixer automàtic ni oficina bancària. El servei estarà a la plaça Catalunya el divendres 26 d'abril, a les 14:00 hores, i tornarà al municipi el 9 de maig a la mateixa hora.

La Diputació de Barcelona ha impulsat aquest projecte per garantir que les persones que viuen en municipis petits i mitjans de la província puguin accedir als serveis financers bàsics, com ara la retirada d'efectiu amb targeta i amb el mòbil, la consulta de saldo i moviments, el canvi de PIN, la recàrrega de targetes de prepagament, el pagament de tributs locals i l'obtenció d'informació sobre els serveis que presta la Diputació de Barcelona.

El caixer mòbil estarà disponible per a les prop de 58.000 persones que viuen i treballen en aquests municipis, visitant aquells de 1.000 habitants una vegada al mes i els de més de 1.000 habitants dues vegades al mes. El costa associat a la retirada d'efectiu serà d'1,35 euros, mentre que la resta de serveis seran gratuïts. El vehicle, totalment homologat i equipat amb panells solars per a un funcionament més sostenible, oferirà atenció personalitzada a l'interior per resoldre qualsevol dubte sobre el seu ús.

Per a més informació sobre les dates i horaris de les parades a Olivella, es pot consultar el lloc web oficial de la Diputació de Barcelona o contactar amb l'OAC d'Olivella al telèfon 93 896 80 00.

Darrera actualització: 25.04.2024 | 17:13