Olivella reactivarà l’agenda cultural d’estiu, adaptada a la Covid-19

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olivella ja prepara els esdeveniments culturals i festius del municipi per als propers mesos. En aquests moments, s'està treballant en reactivar les principals activitats de l'agenda olivellenca per tal que es duguin a terme amb les màximes condicions de seguretat per la pandèmia.

Encara estan per determinar algunes dates, formats i programacions, però l'Ajuntament ja està organitzant per als mesos d'estiu la Mostra d'espectacles al carrer, que serà el 3 i 4 de juliol; la Festa Major, en consens amb la Comissió de Festa Major; i la segona edició del festival Olivella't.

A més, l'estiu a Olivella també comptarà amb una nova edició del festival Feel Chill Experience, el 4 i 5 de setembre, organitzat per Jaume Silva i Olga Suñol, amb la col·laboració de l'Ajuntament.

El regidor de Cultura, Jordi Migallon, ha explicat que “la intenció del govern local és reactivar la cultura per dinamitzar el poble i afavorir la cohesió social, adaptant les activitats a les mesures especifiques que determini la Generalitat per aquest tipus d'esdeveniments populars.”

Darrera actualització: 10.05.2021 | 13:32