Olivella presenta el primer festival d’artistes locals en format virtual

Dimecres, 30 de desembre de 2020 a les 09:05

L’Ajuntament d’Olivella ha organitzat, per primera vegada, un festival de música amb actuacions d’artistes del municipi que es poden veure en vídeo al canal de Youtube de l’Ajuntament des d’aquest dimecres 30 de desembre del 2020.

Aquesta primera edició del festival té l’objectiu de promoure activitats musicals a Olivella, animar els professionals del sector cultural i donar a conèixer el talent local, ja que molta gent no sap les habilitats dels seus veïns i veïnes.

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, ha assegurat que “és important oferir cultura a la ciutadania, com una forma de cohesió social. A més, ajudem els professionals d’aquest sector que viuen al municipi, que tant estan patint la crisi de la COVID-19.”

Així, el consistori vol donar resposta a la situació actual que està vivint la cultura, amb la cancel·lació d’esdeveniments i la reducció d’aforaments que, sovint, fan inviable la contractació de professionals del sector cultural, tant de l’àmbit artístic com del tècnic.

En aquesta primera edició del festival participen el trio Akustik Sound, la Coral El Somriure d’Olivella, Silvia Borges, Miguel Navarro, el duet Le Tangó, el duet Blue Marlin i el grup Badulaque80. El muntatge de so i llum del directe ha anat a càrrec de Xavi Yelo (Yelo so i llum) i la producció i realització audiovisual l’ha fet Jaume Silva (Vi-suals).

Directori del sector cultural

L’Ajuntament d’Olivella vol configurar una base de dades d’artistes, de persones que treballen l’artesania i d’aquelles que es dediquen al sector de la cultura i l’art en general i que visquin al municipi. Per això, ha iniciat una campanya de captació de contactes de membres d’aquest col·lectiu per tenir la possibilitat de contactar amb ells per conèixer les seves necessitats i inquietuds i, així, dinamitzar la cultura i programar activitats futures.

Aquesta acció té una perspectiva transversal que uneix cultura i promoció econòmica per impulsar la marca i imatge del municipi, amb la idea de promoure activitats i esdeveniments que atreguin visitants.

Qui vulgui facilitar les seves dades de contacte a l’Ajuntament d’Olivella s’ha de dirigir a l’Àrea de Desenvolupament Econòmic (promocioeconomica@olivella.cat).

Darrera actualització: 30.12.2020 | 09:26

Vídeo - Àudio