Olivella participa a la sessió inaugural de la Taula d’Igualtat del Garraf

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

L’objectiu d’aquest espai, impulsat pel Consell Comarcal, és incorporar transversalment la perspectiva de gènere

Aquesta setmana s’ha constituït la Taula d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf, de la qual en forma part l’Ajuntament d’Olivella. Aquesta taula es concep com un espai interdisciplinari de treball, que comptarà amb la participació de diferents professionals de la comarca que treballen en l’atenció i prevenció de situacions de discriminació per raó de gènere, d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

L’objectiu principal d’aquest espai és incorporar transversalment la perspectiva de gènere, promovent activament la igualtat efectiva de dones i homes, i la no-discriminació de les persones LGBTI.

Algunes de les seves actuacions se centraran en la prevenció de la violència masclista envers les dones i persones LGBTI, la sensibilització amb relació a la igualtat, el foment de la participació i la millora de l’ocupació i la formació d’aquestes persones.

La Taula està formada per una Comissió Institucional que serà un òrgan de treball interdisciplinari i un instrument de coordinació entre representants polítics i professionals de diferents serveis, a favor d'adoptar mesures per fer efectius i reals els drets de les dones i les persones LGBTI.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 09:56