Olivella organitza juntament amb Canyelles i Cubelles diverses activitats per commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 00:00

L'objectiu d'aquesta commemoració és fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

El Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella organitzen conjuntament diverses activitats per commemorar el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig.

Les activitats comencen el divendres 27 de maig de 16 a 21 hores amb un torneig de pàdel femení que es farà a les pistes de Pàdel de Canyelles i al Club Tennis de Cubelles.

Dissabte 28 de maig s'han programat diferents propostes a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú: caminada, classe de ioga, classe d’herbes i remeis, visita guiada amb perspectiva de gènere i vermut musical amb l'agrupació Las Señoras que Pinchan.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia omplint aquest formulari o a través del WhatsApp 663247167.

L'objectiu d'aquesta commemoració, que data de l'any 1987, és fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

Aquestes activitats s'emmarquen en el treball del Servei d'Informació i Atenció a les Dones – SIAD Garraf, que té com a finalitat donar resposta a les demandes de les dones de Canyelles, Cubelles i Olivella, potenciar els seus processos d'autonomia i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 13:37