Olivella ja disposa del servei Entre Dones, un espai de referència perquè les dones tinguin un punt de trobada i suport

Dijous, 9 de novembre de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olivella i el Consell Comarcal del Garraf han engegat el servei Entre Dones Olivella, un espai de referència perquè les dones i noies del municipi tinguin un punt de trobada i suport que ofereix recursos, informació i activitats relacionades amb la salut de la dona, el creixement personal i l'empoderament.

Aquest servei, impulsat pel Servei d'Informació i Assessorament a la Dona (SIAD), està en funcionament el primer i tercer dilluns de cada mes, quan s'organitzen un cafè tertúlia i tallers de creixement personal. A més, Entre Dones Olivella ofereix atenció psicològica i jurídica cada dilluns, amb cita prèvia. Es pot demanar hora i més informació al telèfon 93 810 04 10 o 683 136 803 i per correu al siad@ccgarraf.cat.

Així doncs, al llarg de l'any es programaran regularment tallers, xerrades i tertúlies de temes d'interès específic per a dones i noies, com ara la millora de l'autoestima, control de l'estrès, gestió de les emocions, menopausa, sol pelvià, sexualitat, autocura...

El 20 de novembre, a les 10 hores, hi haurà el cafè-xerrada Ser dones. A les 10.45 hores, serà el torn del taller de creixement personal per gestionar les emocions. En aquest cas sobre la depressió.

Darrera actualització: 10.11.2023 | 11:11