Olivella continua treballant per desenvolupar un pla d'autoprotecció adequat a cada urbanització

Dijous, 16 de maig de 2024

Com a continuació de la Jornada Autoprotecció en cas d'incendi en edificacions aïllades, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf, el passat dilluns es va convocar una reunió amb els representants de les AV per treballar juntament amb Bombers de la Generalitat i l'Ajuntament d'Olivella amb l'objectiu de desenvolupar un pla d'autoprotecció adequat a cada urbanització identificant zones de risc i la promoció de pràctiques segures.

En aquesta primera reunió conjunta es van donar a conèixer les pautes per a l'autoprotecció i com es pot contribuir a millorar la seguretat de cada urbanització.

A partir d'aquí es continuarà treballant individualment en cada urbanització per detectar i definir els riscos conjunts de la urbanització i les mesures que poden adoptar de manera individual els habitatges perquè siguin espais segurs en cas d'incendi.

En la trobada hi van participar el cap de Bombers de l'Àrea Metropolitana Sud i el cap de Bombers del Parc de Vilanova i la Geltrú juntament amb el cap d'Agents Municipal, el tècnic municipal de Medi Ambient i representants de l'ADF d'Olivella.

Darrera actualització: 16.05.2024 | 13:23