Olivella commemora el Dia contra la LGTBIfòbia

Dimarts, 24 de maig de 2022 a les 00:00

El Servei d'Atenció Integral - SAI Garraf ha commemorat el Dia contra la LGTBIfòbia, amb diverses activitats als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella. En el cas d'Olivella, s'han realitzat visites a totes les classes de l'Institut-Escola El Morsell per compartir amb l'alumnat els objectius d'aquesta diada, que se celebra el 17 de maig per recordar la necessitat de garantir els drets de totes les persones del col·lectiu LGTBI. L'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, ha participat en aquestes activitats.

Durant les visites també s'ha donat a conèixer a l'alumnat el Servei d'Atenció Integral que atén les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir, discriminació o violència per raó de l'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les seves necessitats.

També s'han entregat tres llibres de temàtica LGTBI i una guia de lectures sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere. Aquestes activitats han estat organitzades des de la Comissió d'Igualtat que està integrada pel Consell Comarcal del Garraf, l'Ajuntament de Cubelles, l'Ajuntament de Canyelles i l'Ajuntament d’Olivella.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 12:39