Olivella celebra el Dia d'Europa amb diverses activitats i un concert

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 00:00

Amb motiu del Dia d'Europa, Olivella ha organitzat diferents activitats per commemorar aquesta data. El dissabte 8 de maig, a les 18 hores, l'Ajuntament d'OIivella ha organitzat una trobada virtual amb la ciutadania europea d'Olivella perquè expressi la seva opinió sobre el municipi, n’obtingui informació directament del consistori, s'assabenti sobre totes les opcions que ofereix viure a Olivella i conegui la comunitat estrangera europea. Per assistir-hi, és necessari inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l'adreça alcaldia@olivella.cat. Tot seguit, se celebrarà el Concert del Dia d'Europa, que anirà a càrrec del duet format per Olivia Iglesias (veu) i César Múnera (guitarra), que interpretarà l'himne d'Europa i les cançons "Get lucky", "Riptide", "Sunrise". Concretament, l'actuació tindrà lloc a les 19 hores i s'emetrà pel canal de Youtube de l'Ajuntament d'Olivella.

Per al dijous 20 de maig s'ha organitzat la sessió interactiva Com millorar l'ocupabilitat de la gent jove en el marc de la Unió Europea, amb la qual es descobrirà quines oportunitats ofereix la Unió Europea i de quins programes de mobilitat juvenil es disposa per millorar el coneixement, l’experiència i l’ocupabilitat a l’hora de trobar feina. El ponent serà Joaquim Millan, assessor i consultor de governs locals, expert en relacions internacionals i integració europea. Per assistir-hi, és necessari inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l'adreça alcaldia@olivella.cat.

Per últim, el dia 1 de juny els alumnes de 6è de l'escola El Morsell participaran en el joc interactiu Què saps de la Unió Europea?. L'objectiu d'aquesta activitat serà que els joves apreguin una mica d'història de la UE, quines són les institucions que hi ha i els drets que tens com a europeu, com es pot interactuar amb la ciutadania europea i quines oportunitats ofereix formar part de la Unió Europea.

Les activitats compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 09.05.2021 | 17:47