Olivella aposta pel turisme vivencial en espais naturals

Dimecres, 21 d'octubre de 2020 a les 00:00

S’impulsarà una oferta turística que enforteix els vincles dels visitants amb la comunitat local i l’entorn

Olivella formarà part d’una prova pilot d’implementació turística a la xarxa de Parcs de la Diputació de Barcelona, entre els quals destaca el Parc Natural del Garraf. Aquest projecte vol donar a conèixer el concepte de Turisme Vivencial, una oferta turística que pretén vincular els visitants amb la comunitat local i l’entorn natural.

Aquest dilluns, representants de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i altres agents públics i privats s’han reunit per iniciar el procés de disseny de la futura proposta turística que Olivella acabarà oferint, sota la marca Turisme Vivencial.

El pla s’emmiralla en la Carta Europea de Turisme Sostenible implementada al Parc del Garraf i que treballa per ordenar el turisme en el territori a partir del treball conjunt entre els gestors del parc, les administracions i les empreses turístiques dels municipis del parc.

Aquest pla pren com a referencia el Projecte de Turisme Sostenible d'Olivella encarregat per la Diputació de Barcelona i redactat per l'empresa Tourism Marketing Concepts l'any 2019.

En paral·lel, des de l’any 2019, Olivella compta amb la certificació de destinació turística responsable Biosphere Destination. Un segell que atorga l’Institut de Turisme Responsable, organisme vinculat a la UNESCO i a l’Organització Mundial del Turisme.

Darrera actualització: 21.10.2020 | 11:59