Obert el segon concurs per dissenyar el cartell del Dia contra la Violència envers les Dones

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 00:00

Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

El Consell Comarcal del Garraf convoca la segona edició del concurs de disseny del cartell per a la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre.

Aquesta és una iniciativa del Servei d'Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres que es faran servir per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones. Amb aquesta campanya es pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

La convocatòria està dirigida a dones empadronades als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, sense límit d'edat. La temàtica del cartell haurà d'estar relacionada amb la campanya “25 N. Dia Internacional per a l'Eliminació de la violència envers les dones: El silenci et fa còmplice!”

L'obra ha d'incloure el següent text: “25N Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Controlar i dominar. Agredir les filles i fills. Insultar i pegar. Assetjar i violar. Controlar el mòbil. Sentir-se superior. No és ser home. És violència masclista. El silenci et fa còmplice!”

Pel que fa al format del disseny, el cartell ha de tenir una mida de 40 cm per 40 cm. Els originals han de ser aptes per a la reproducció en quadricromia (tots els colors). Les obres s'han de presentar sobre un suport rígid per tal de facilitar-ne l'exposició i el trasllat. Cada participant pot presentar un màxim de dos obres.

Els treballs es poden presentar des del dia 8 d'octubre fins al 9 de novembre, ambdós inclosos, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) del Consell Comarcal del Garraf (plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú), en horari de 9 a 14 hores, amb cita prèvia i mitjançant una instància genèrica que estarà a disposició de les persones interessades a la mateixa oficina, o a través del web www.ccgarraf.cat.

La decisió del jurat serà inapel·lable i s'adoptarà tenint en compte la qualitat artística de les obres, els seus valors creatius i d'innovació, a més de la relació d'originalitat amb el tema proposat i la forma en què es tracta la realitat que es reprodueix.

Hi haurà un únic premi de 400 euros per a la persona guanyadora (subjecte a retenció en concepte d'IRPF.). Totes les obres presentades seran exposades al Consell Comarcal del Garraf i/o als municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones. Les bases del concurs es poden consultar al web www.ccgarraf.cat.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 18:04