Obert el concurs per dissenyar el cartell del Dia contra la Violència envers les Dones

Dimecres, 28 d'octubre de 2020 a les 00:00

La campanya de sensibilització girarà al voltant de la violència psicològica, física, sexual i ambiental que pateix la dona

 

El Consell Comarcal del Garraf ha impulsat un concurs per decidir la imatge del cartell del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre. Aquesta acció forma part d’una campanya de sensibilització per denunciar la violència psicològica, física, sexual i ambiental que pateix la dona.

Les obres presentades hauran de ser originals i inèdites, a més de comptar amb l’eslògan “Aturem-la”. No hi haurà limit d’edat per participar en el concurs, però les persones interessades han d’estar empadronades en els municipis d’Olivella, Cubelles i Canyelles. La guanyadora obtindrà un premi de 400 euros, quantitat que quedarà subjecte a la pertinent retenció en concepte d’IRPF, i cada participant pot presentar un màxim de dues obres.

El format del disseny ha de tenir una mida de 60 cm per 30 cm, en sentit vertical i ha de ser apte per a la reproducció en quadricromia. Les obres també s’hauran de presentar en un suport rígid per facilitar el seu trasllat.

La data límit d’entrega dels treballs serà el 9 de novembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal del Garraf (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú). L’horari d’atenció al públic és de les 9 h a les 14 h, sempre amb cita prèvia.

Darrera actualització: 28.10.2020 | 13:17