Més de 300 persones prenen part en les activitats del cicle “Olivella’t!”

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

Més de 300 olivellencs i olivellenques han participat en el cicle “Olivella’t! Retrobem-nos aquest estiu”. Durant el mes de juliol, s’ha dut a terme una variada programació d’espectacles i tallers de lleure esportiu al carrer, organitzats per l’Ajuntament d’Olivella per reactivar la cultura i l’activitat social del municipi, després del confinament per la COVID-19.

Amb un aforament limitat a 120 persones i seguint totes les mesures sanitàries, l’escenari de la pista poliesportiva de l’escola ha acollit –cada dissabte a la nit- les actuacions musicals de 22 Duo i Havàname; un espectacle d’humor a càrrec de la companyia Cascai Teatre i el monòleg d’Edu Mutante. El cinema també s’ha fet un lloc dins la programació amb la projecció d’Spider-man, lejos de casa, una de les pel·lícules dedicades al personatge de còmic.

A banda de les activitats artístiques, l’Ajuntament ha centrat esforços en el públic juvenil i la promoció de l’exercici físic. A la zona esportiva del Ganxo, una quarantena de joves ha participat en cinc sessions dels tallers d’skate, scooter i cal·listènia. També s’ha programat un taller d’activitat física per a la gent gran.

Festa Major 2020 online

El punt culminant de la programació estival ha estat la celebració de la Festa Major d’Olivella en línia. El dissabte 1 d’agost, degut a les restriccions per la situació sanitària, els olivellencs i olivellenques han viscut la festivitat des de les seves llars amb un recull de vídeos elaborats per a l’ocasió o recordant edicions anteriors, publicats al canal de Youtube de l’Ajuntament.

El regidor de Cultura, Tradicions i dinamització comunitària, Jordi Migallón, ha deixat clar que “la crisi sanitària no pot fer que deixem de banda les activitats socials i culturals”. Migallón també ha explicat que, des de la regidoria de Cultura, s’està pensant en fer activitats organitzades amb les entitats del municipi de cara a la tardor i no ha descartat recuperar el format d’aquestes activitats d’estiu per al futur, un cop s’hagi recuperat el període d’anormalitat derivat de la pandèmia.

Darrera actualització: 06.08.2020 | 13:17