Marta Verdejo, investida alcaldessa d'Olivella per al mandat 2023-2027

Dilluns, 19 de juny de 2023

Marta Verdejo ha estat investida alcaldessa d'Olivella en el ple extraordinari de constitució i presa de possessió dels regidors i regidores per al mandat 2023-2027 que es va celebrar el dissabte 17 de juny, a les 11 hores, al Casal de la Gent Gran (Can Turiols).

Verdejo va ser investida alcaldessa per 6 vots, provinents dels integrants del PSC-CP. Per la seva banda, Tots Som Olivella – CM va presentar com a candidat el regidor Jaume Carol, que va rebre els tres vots dels integrants del mateix grup municipal; el candidat Xavier Basart, proposat per ERC-AM, va rebre el vot del regidor del mateix grup municipal; i el grup municipal VOX va proposar a Joan Martínez que també va rebre el vot del regidor del mateix grup municipal.

En el discurs d'investidura, l'alcaldessa va anunciar que una de les prioritats del nou mandat serà l’urbanisme, un dels grans reptes que té Olivella històricament. “El desenvolupament i la planificació del municipi són elements clau per fer-lo avançar i per assegurar que els veïns i veïnes puguin tirar endavant el seu projecte vital”, va exposar.

També va destacar que la participació ciutadana serà un aspecte que recuperarà i potenciarà aquest govern durant aquest mandat després que la pandèmia "ens robés aquells espais de debat que permetien el diàleg directe entre el govern i els veïns i veïnes", perquè “hem d'intensificar l'escolta activa per fer créixer el municipi plegats”.

Els 11 regidors i regidores que conformen el consistori d'Olivella per al mandat 2023-2027 són:

• PSC-CP: Marta Verdejo Sánchez, Jordi Migallón Sandoval, Manuel Marquez Poncela, Marina Rey Milán, Ana Palma Pérez i Jonay Reguera Rentero.

• Tots Som Olivella - CM: Jaume Carol Roldán, Miguel Morales Oya i Cristina Pérez Charneco.

• ERC-AM: Xavier Basart Muria.

• VOX: Joan Martínez Castells.

Darrera actualització: 19.06.2023 | 12:52