Lliurats els reconeixements de la tercera edició dels guardons "Empresa Origen Garraf"

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 00:00

Aquests guardons, que convoquen el Pacte per a l'Ocupació del Garraf i Node Garraf, tenen l'objectiu de fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l'ocupació.

La seu del Foment Vilanoví va ser l'escenari del lliurament dels guardons Empresa Origen Garraf que convoquen el Pacte per a l'Ocupació del Garraf i Node Garraf amb l'objectiu de fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l'ocupació.

El jurat, constituït per representants d'entitats de l'àmbit socioeconòmic del Garraf, ha decidit atorgar els guardons d'aquesta tercera edició a les següents empreses per la seva gestió implicada en l'entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable: Martínez Jurado Óptica i Finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes; Visit Sitges i Charcutería Maurcio, de Sitges; i Formació i Treball Empresa d'Inserció i Endutex Iberica Sau, de Vilanova i la Geltrú.

Així mateix, i com a novetat, el jurat ha decidit unànimement concedir diplomes per a les següents empreses finalistes, ja que compleixen els criteris i requisits fixats en les bases: Ecoveritas, Xarcuteria Fontanals, Jocs i Taula Lleure i Restauració, Club Nàutic Vilanova, We Can Dog Activities, Hotel Cèsar Restaurant La Fitorra, Marbres Calvet, Ambulancias M.A.S.L i Ibérica Impagos Am 2000.

A la convocatòria es van presentar 21 empreses de la comarca, 9 del sector comerç (de diferents tipus: des d'alimentació fins a aparells ortopèdics), 8 del sector serveis (des de serveis a les persones fins a serveis a empreses), 3 del sector de l'hostaleria i 1 del sector de la indústria.

L'acte de lliurament va comptar amb la participació de Mònica Gallardo, presidenta del Consell Comarcal del Garraf; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; i Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; i va ser conduït per la periodista Alba López. L'alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido i l'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, es van excusar per temes d'agenda.

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, va felicitar les empreses guardonades pel seu el talent i vitalitat, i va refermar el compromís pel treball conjunt entre administracions i agents socials i econòmics, en el marc del Pacte per a l'Ocupació del Garraf.

Aquesta iniciativa sorgeix el 2019, en el marc del Pacte per a l'Ocupació del Garraf, com a mesura d'incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

Formen part del Pacte el Consell Comarcal del Garraf, els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olivella, l'Agència de Desenvolupament Node Garraf, la Universitat Politècnica de Catalunya, els sindicats UGT i CCOO, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Ensenyament, com a representació de la participació dels instituts en el procés de concertació.

Darrera actualització: 05.12.2022 | 11:36