L’Escola Bressol El Castellot d'Olivella ja disposa del distintiu "Escola Verda"

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 00:00

L'Escola Bressol Municipal El Castellot d'Olivella ha rebut el distintiu que l'acredita com Escola Verda.

D'aquesta manera, El Castellot forma part de la Xarxa d'Escoles Verdes, un programa promogut pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que sorgeix per donar suport a tots els centres educatius del territori català que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d'afrontar els nous reptes i valors de la sostenibilitat.

Aquesta certificació implica situar la sostenibilitat i el respecte a l'entorn natural com eix bàsic del projecte educatiu. "Des de l'Ajuntament d'Olivella des del primer moment hem donat suport, tant institucional com econòmic, perquè la Llar d'Infants El Castellot obtingués aquest reconeixement. Vam renovar elements del pati que eren de plàstic per uns de nous que són de fusta, vam facilitar una compostadora, vam adequar l'espai on actualment hi ha ubicat l'hort...", explica Oscar Madera, regidor d'Educació d'Olivella.

"Sempre hem estat compromoses perquè tant l'Escola Bressol com l'Institut-Escola El Morsell siguin acreditats amb aquesta distinció, ja que creiem que una bona educació en termes de sostenibilitat i de cura del medi ambient s'ha d'ensenyar des d'infants", afegeix el regidor d'Educació.

Darrera actualització: 01.04.2022 | 14:08