Leire Lorencés guanya la 3a edició del concurs de disseny del cartell pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Divendres, 25 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquest any, el concurs de disseny del cartell pel Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones (25N) ha volgut visibilitzar les violències masclistes digitals, i Leire Lorencés, veïna d’Olivella, ha guanyat amb la seva proposta de cartell amb el lema La violència digital és real. La presidenta de l’Àrea de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Garraf, Renata Bedós, el conseller d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf, Nelson Araujo, i l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, van lliurar aquest dijous el premi.

El jurat del concurs ha escollit l'obra presentada per aquesta jove d'Olivella per l'adequació al tema proposat, per la realització tècnica i per l'impacte visual. El premi ha estat de 400 euros.

Aquesta és la tercera edició que el Consell Comarcal del Garraf convoca en el marc de la campanya de sensibilització del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre.

Aquesta és una iniciativa del Servei d’Informació i Atenció a les Dones - SIAD Garraf, amb la finalitat de reunir obres per a la campanya de prevenció de la violència contra les dones, que pretén sensibilitzar la població sobre les diferents violències masclistes digitals que reben les dones, per a construir una societat igualitària, justa i lliure de violències.

Darrera actualització: 25.11.2022 | 13:15