L'Associació de la Pedra Seca del Garraf reconstruirà una barraca de pedra seca d’Olivella

Dimarts, 21 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquest divendres 24 de febrer, l'Associació de la Pedra Seca del Garraf, juntament amb el grup ecologista Quercus de Gavà, faran una reconstrucció d'una cabana de pedra seca d’Olivella. La barraca està catalogada a la base de dades Wikipedra amb el codi W9441 i està situada al Clot d'en Feliu, a la falda del Puig Molí. Més concretament, entre Can Montaner i Mas Vendrell, passat el camí del Pou Tancat.

La reconstrucció de la barraca està oberta a tothom qui vulgui participar en la jornada. L'hora de trobada serà a les 9:00 hores, a l'esplanada que hi ha a l'inici del camí de Can Montaner, entrant des de la carretera BV-2111 de Sant Pere de Ribes a Olivella. Des d'allà, s'anirà caminant amb qui vulgui participar-hi fins a la barraca. Hi haurà esmorzar per als voluntaris.

L'Associació pretén fer valdre la conservació d'aquest patrimoni material i donar importància a un conjunt de vestigis relacionats amb la utilització de l'aigua (cisternes, canals, forns...), juntament amb l'estudi del Castell i del seu entorn.

Darrera actualització: 21.02.2023 | 13:44