L’alcaldessa d’Olivella passa les trobades presencials amb la ciutadania a virtuals

Dilluns, 9 de novembre de 2020 a les 13:00

L’objectiu del govern local és mantenir la relació amb el veïnat, però amb prudència per la pandèmia

 

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, ha començat a atendre els veïns i veïnes a través de videoconferència per evitar la mobilitat de la població, especialment ara que s’han establerts mesures més restrictives per la situació de la pandèmia de la COVID-19.

L’alcaldessa i la resta de regidors i regidores de l’equip de govern promouen les trobades periòdiques amb la ciutadania perquè pugui exposar les seves preocupacions i les necessitats que creuen que té el municipi.

L’objectiu d’aquestes reunions, sense cap ordre del dia preestablert, és conèixer de primera mà les reflexions de la gent “per construir junts una Olivella millor”, ha dit l’alcaldessa, que vol “aproximar el diàleg a tots els punts del municipi”.

Les trobades amb el veïnat seran a demanda i amb cita prèvia i es faran amb videotrucades de WhatsApp o amb la plataforma Zoom.

Per atendre la ciutadania, Marta Verdejo s’ha reservat a l’agenda dos dimecres al mes i dos dissabtes al mes alternativament, per donar l’oportunitat a les persones que treballen de dilluns a divendres. Per la seva part, els regidors i regidores consensuaran la cita en l’agenda segons la seva disponibilitat i la dels veïns.

Per concertar una cita amb l’alcaldessa o amb algun regidor o regidora del govern local, caldrà enviar un correu electrònic a alcaldia@olivella.cat o trucar al 93 896 80 00 (i demanar per Alcaldia) i especificar l’aplicació mitjançant la qual es prefereix fer la reunió, el nombre de persones interessades en assistir-hi i si la sol·licitud es fa a títol individual o en representació d’un col·lectiu. Un cop rebuda la petició, des d’Alcaldia es concretarà la data a les persones sol·licitants.  

Darrera actualització: 09.11.2020 | 13:26