L'alcaldessa d'Olivella participa en la jornada "Impulsa les comunitats energètiques al Garraf" que se celebrarà el 4 d'abril

Dimarts, 19 de març de 2024

Estarà adreçada a la ciutadania, entitats ambientals, entitats socials, associacions de veïns, ajuntaments i administracions públiques interessats en la sostenibilitat.

El dijous 4 d'abril, a les 16 hores, a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú, s'organitza la jornada Impulsa les comunitats energètiques al Garraf, adreçada a la ciutadania, entitats ambientals, entitats socials, associacions de veïns, ajuntaments i administracions públiques interessats en la sostenibilitat. L'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, serà una de les ponents que intervindrà en la xerrada Propostes municipals i comarcals.

A la comarca del Garraf ens preocupa la situació que ha desencadenat el canvi climàtic. Els ajuntaments i el Consell Comarcal del Garraf volen ser protagonistes d'una nova manera d'entendre el medi ambient i la sostenibilitat. Ser partícips i compartir les estratègies de sensibilització sobre els efectes perversos de la crisi climàtica i actuar des dels municipis i la comarca, posant a l'agenda ciutadana i a la de tota la col·lectivitat la necessitat d'actuar tots i totes amb noves estratègies de consum més sostenible i justes per a les generacions futures.

Fruit del treball compartit i en xarxa, el Consell Comarcal del Garraf, conjuntament amb l'Ajuntament d'Olivella, els altres cinc ajuntaments del Garraf i l'Oficina Comarcal de Transició Energètica proposen una jornada per reflexionar i debatre sobre les comunitats energètiques com a eina clau en la transició energètica cap a un futur sostenible.

Una proposta de coneixement i debat sobre les estratègies del govern de la Generalitat, els recursos de la Diputació de Barcelona, les propostes dels ajuntaments del Garraf i les experiències d'èxit al país. Una jornada que serveixi, també, per tota la comunitat del Garraf i la ciutadania per conèixer les possibilitats que ofereixen les noves fórmules de gestió de l'energia.

Per assistir-hi, és necessari inscriure-s'hi.

Darrera actualització: 20.03.2024 | 09:15