L’Ajuntament segueix treballant amb tolerància zero contra les ocupacions

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge, 13 de novembre de 2022, s'ha tornat a evitar una ocupació a Olivella. Gràcies a la feina diligent dels Agents Municipals i els Mossos d'Esquadra, l'actuació contundent de l'Ajuntament i el suport dels veïns, dos ocupes han abandonat la seva intenció d'ocupar dos habitatges del carrer Sol, a la urbanització Las Colinas.

En els últims mesos de 2022, les cases ocupades al municipi han disminuït un 18% aproximadament (actualment hi ha 57 habitatges). En aquest període, els Agents Municipals han comptabilitzat unes 118 actuacions relacionades directament amb les ocupacions, més enllà del control i seguiment rutinari que es fa diàriament.

Agents, veïns i Ajuntament es van mostrar ferms davant els ocupes en el moment de l'ocupació i els van deixar clar que s'estaven equivocant de municipi i que estarien a una per evitar qualsevol ocupació.

El regidor de Seguretat Pública, Jordi Migallón, que va explicar amb total transparència als veïns i veïnes presents què es fa en aquests processos, reconeix la importància que el veïnat doni suport en aquests moments delicats: “És important que els veïns signin actes per acreditar que aquell habitatge no estava ocupat, perquè així els Mossos tenen més eines per treballar-hi”, ha dit el regidor, que va fer accions per agilitzar l'actuació dels Mossos d'Esquadra, que va ser determinant.

Darrera actualització: 17.11.2022 | 11:36