L’Ajuntament promou una formació adreçada al sector de la restauració sobre les mesures a prendre per evitar la transmissió de la COVID-19

Dimarts, 24 de novembre de 2020 a les 00:00

El dilluns 30 de novembre s’impartirà una sessió formativa en línia de caràcter gratuït

L’Ajuntament d’Olivella ha organitzat una sessió formativa per al dilluns 30 de novembre dirigida al sector de l’hostaleria i la restauració. La intenció és informar, actualitzar, recordar i reforçar les mesures que cal adoptar per prevenir la transmissió de la COVID-19 als bars i restaurants del municipi. La sessió formativa s'adreça a persones empresàries i autònomes que tinguin un establiment i a persones que estiguin buscant feina en aquest sector, com a eina per afavorir l'ocupabilitat.

En la sessió s’explicarà, des d’un punt de vista pràctic, les mesures preventives que garanteixen la seguretat del personal i de la clientela per evitar la propagació del virus. L’objectiu és que les persones assistents reconeguin quins són els riscos de transmissió i quines actuacions s’han d’adoptar (organització, higiene personal, neteja de les instal·lacions…) per fer de la restauració una activitat segura.

La formació anirà a càrrec de la consultora en seguretat alimentària AFIA 2005 SL, empresa que ha col·laborat en altres ocasions amb l’Ajuntament en la formació de manipuladors d’aliments.

La xerrada s’impartirà el dilluns 30 de novembre de 2020 de 10h a 12h a través de la plataforma Google Meet. Les places són limitades i la inscripció es pot fer a través dels correus promocioeconomica@olivella.cat i oficinaocupacio@olivella.cat.

Darrera actualització: 24.11.2020 | 14:30