L’Ajuntament lliura material a l’ADF d’Olivella

Dilluns, 10 d'agost de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament d’Olivella ha lliurat a l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) d’Olivella mànegues i un grup de pressió per habilitar un vehicle 4x4, que s’ubicarà al Parc del Garraf per fer tasques de prevenció, vigilància i actuacions rapides a les masies i a la urbanització de la Plana Novella, sempre mantenint aquest servei a la resta del municipi. Cal recordar que Olivella és un municipi que es troba en període d’alt risc d’incendi i cal extremar les precaucions.

El material lliurat ha estat consensuat entre l’Ajuntament i els responsables de l’ADF, segons els acords establerts. A través d’un conveni de col·laboració, l’Ajuntament els fa una aportació anual de 2.500 euros. A banda, el consistori complementa aquest import amb la compra d’elements de protecció personal per als membres de l’ADF i amb la renovació o dotació de nou material, en funció de les necessitats que tingui l’Agrupació en cada moment.

Desinfecció de parcs infantils

L’ADF també col·laborarà amb l’Ajuntament donant suport en la desinfecció dels parcs infantils, una tasca que ha adquirit una major rellevància en els darrers mesos per la crisi sanitària de la COVID-19.

L’Agrupació de Defensa Forestal d’Olivella fa una tasca primordial al municipi, ja que promou la reparació del medi, l’extinció d’incendis, campanyes de sensibilització envers el medi ambient, la prevenció d’incendis i col·labora en el desenvolupament d’actes festius i populars del municipi.

Darrera actualització: 07.10.2020 | 18:59

Imatges

L'Ajuntament lliura material a l'ADF