L’Ajuntament inicia la tramitació per portar l’aigua d’ATL a Mas Mestre

Dimecres, 14 d'octubre de 2020 a les 00:00

El projecte permetrà que la xarxa de distribució d’aigua potable sigui més eficient i millori el rendiment general

L’Ajuntament d’Olivella ha adjudicat els treballs de redacció del projecte de construcció d’una xarxa per portar aigua potable d’Aigua Ter-Llobregat (ATL) a Mas Mestre. Aquesta urbanització és l’única del municipi que el seu subministrament no és d’ATL, ja que s’abasteix mitjançant aigua de pou. L’any 2021, el consistori licitarà i adjudicarà les obres per tal que entre finals d’any i principis del 2022 puguin començar. La durada prevista de les obres és d’un any.

Aquest projecte contribuirà a que la xarxa de distribució d’aigua potable sigui més eficient i millori el rendiment general. Les actuacions previstes inclouen la renovació d’una part de la xarxa i l’eliminació de diversos dipòsits.

El cost total de les obres serà aproximadament d’1,5 milions d’euros, dels quals 500.000 euros seran assumits per l’Agència Catalana de l’Aigua. La resta de la inversió es cobrirà entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d’Olivella, tot i que no es descarta l’obtenció d’altres subvencions d’administracions públiques.

Darrera actualització: 14.10.2020 | 10:43