L’Ajuntament incrementa la subvenció a l’ADF d’Olivella

Dimecres, 25 de novembre de 2020 a les 00:00

Amb l’aportació de 6.000 euros, l’entitat ha adquirit un equip de prevenció d’incendis

L’Ajuntament d’Olivella destinarà 6.000 euros a l’Agrupació de Defensa Forestal del municipi per, entre altres, adquirir un equip d’extinció acoblable a un remolc propietat de l’entitat. Aquest element té capacitat per emmagatzemar 500 litres d’aigua i permetrà que els vehicles de l’ADF augmentin la seva efectivitat en tasques d’extinció d’incendis. La flota està formada per un camió amb capacitat per a 5.000 litres d’aigua i dos vehicles 4x4.

Des de l’any 2011, l’Ajuntament i l’ADF mantenen actiu un conveni anual de col·laboració. L’ajut ordinari és de 2.500 euros, xifra que enguany s’ha ampliat amb 3.500 euros addicionals per la compra de l’equip d’extinció.

L’acord entre les dues parts contempla la participació dels voluntaris de l’Agrupació de Defensa Forestal en els treballs de prevenció i control d’incendis, com també l’exercici de tasques de suport en l’organització de la Festa Major, la Diada de l’11 de Setembre, Carnaval o Sant Joan.

El paper de l’ADF ha adquirit una major rellevància per la seva col·laboració durant el temporal Glòria i, més recentment, la crisi de la COVID-19. Des de l’esclat de la pandèmia, l’entitat i el seu personal ha jugat un paper clau en la desinfecció de contenidors, parcs infantils i altres elements de la via pública.

Darrera actualització: 25.11.2020 | 12:31