L'Ajuntament impulsa una campanya per fomentar el comerç local

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 10:00

L'Ajuntament d'Olivella ha posat en marxa la campanya "Jo compro a Olivella" amb l'objectiu d'impulsar el comerç local i incentivar el consum a les botigues i bars i restaurants del municipi. La iniciativa sorgeix després que el teixit comercial olivellenc s'hagi vist afectat greument durant els darrers mesos de la pandèmia de la COVID-19.

En aquest sentit, el consistori pretén potenciar les vendes als establiments del municipi i estimular el consum entre els veïns i les veïnes per fidelitzar i captar nous clients de proximitat. A més, es pretén sensibilitzar els consumidors de la importància de mantenir el comerç local d'Olivella.

Com participar en la campanya

Per participar-hi, és necessari aconseguir la targeta de punts als establiments adherits a la campanya. Un cop s'hagi adquirit, per cada compra superior a 5 euros, es posarà una marca amb un segell. Quan s'hagin aconseguit cinc segells, la targeta es podrà bescanviar per la bossa "Jo compro a Olivella".

Aquesta bossa de tela es podrà recollir de l'11 al 15 de gener a la carpa de l’Ajuntament que hi haurà ubicada a Mas Milà. A partir del 16 de gener, estarà disponible a tots els establiments col·laboradors.

Darrera actualització: 28.12.2020 | 09:23