L’Ajuntament i la Generalitat ultimen les gestions perquè Olivella disposi d’un Institut-Escola en el curs 2021-2022

Divendres, 30 d'octubre de 2020 a les 20:15

Els joves podran cursar de 1r a 4t d’ESO, progressivament, sense sortir del municipi

Aquest dijous, Olivella ha acollit la visita de la Generalitat de Catalunya per valorar la possibilitat de que el municipi disposi d’un Institut-Escola. D’aquesta manera, els joves podran cursar tot l’Ensenyament Secundari Obligatori, des de 1r fins a 4t de l'ESO progressivament, sense haver de marxar de la localitat.

L’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo; el regidor d'Educació, Òscar Madera; i el regidor de Joventut, Adrià Arnau, s’han reunit amb la cap de l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar de les comarques de Barcelona, del Departament d'Educació, Judit Barbacil, i amb l'equip directiu de l'escola El Morsell, tècnics municipals i de la Generalitat amb la intenció d’iniciar el desplegament de l'Institut-Escola al curs 2021-2022, amb el primer curs d'educació secundària.

Els projectes educatius dels Instituts-Escola tenen com a principal valor afegit el fet de ser un model educatiu integrat, que reuneix totes les etapes educatives entre els 3 i els 16 anys.

Darrera actualització: 31.10.2020 | 18:55

Imatges

Reunió entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Olivella per valorar l'Institut-Escola Reunió entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament d'Olivella per valorar l'Institut-Escola