L’Ajuntament garantirà la seguretat sanitària als col·legis electorals d’Olivella per a les eleccions del 14 de febrer

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament d’Olivella prepararà els col·legis electorals del municipi seguint els criteris establerts per la Generalitat de Catalunya per fer que les eleccions al Parlament del 14 de febrer siguin segures sanitàriament. El consistori ja treballa en l’aplicació del protocol de la Generalitat per protegir les persones que formen part de les meses electorals i els ciutadans i ciutadanes que es desplacin a votar.

Els tres locals electorals que hi haurà a Olivella disposaran de personal que controlarà l’accés ordenat dels votants, organitzarà les cues i el flux de persones al recinte, vetllarà perquè es mantinguin les distàncies físiques de seguretat, supervisarà que s’entri i se surti pels accessos correctes i evitarà que no es formin aglomeracions. A més, vigilarà que tothom porti la mascareta ben posada (tapant nas i boca correctament) i que els electors i electores es netegin les mans amb els gels hidroalcohòlics que l’Ajuntament posarà a diferents punts dels tres locals.

Al municipi s’han establert tres col·legis electorals: La Sala, al Nucli Antic; l'escola El Morsell, a Mas Milà; i El Ganxo, a Can Surià. En el cas d’El Morsell i d’El Ganxo, es doblaran les meses amb l’objectiu de redistribuir el nombre de votants i evitar concentracions de gent. Així mateix, tots els locals electorals es ventilaran constantment durant la jornada electoral i es netejaran amb la regularitat pautada tècnicament per l’autoritat sanitària.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 17:47