L'Ajuntament d'Olivella reordena la circulació i la seguretat davant de l'Institut-Escola El Morsell

Divendres, 8 de març de 2024

L'Ajuntament d'Olivella ha reordenat la circulació i la seguretat davant de l'Institut-Escola El Morsell. L'objectiu d'aquesta acció és garantir un entorn més segur per als estudiants i que el trànsit a la zona escolar sigui més fluid. 

S'han realitzat canvis a la zona de parada de vehicles que hi ha l'avinguda Mas Milà. Entre les mesures adoptades s'hi inclou l'ampliació de la zona d'aturada, la reserva d'un espai per accedir a l'interior de la plaça Catalunya destinada als serveis municipals i la millora de la visibilitat a les cantonades de l'avinguda Mas Milà amb el carrer Cranc i la plaça Catalunya. 

És important recordar que l'estacionament continua estant prohibit en aquesta àrea i durant el calendari escolar només es permet una parada per deixar i recollir els infants. 

Aquestes mesures tenen com a objectiu promoure la seguretat viària i garantir un entorn escolar més segur per a tots els estudiants, pares i personal escolar. Agraïm la col·laboració i el suport de tots a la implementació d'aquestes mesures.

Darrera actualització: 8.03.2024 | 18:20