L'Ajuntament d'Olivella renova el certificat Biosphere, que acredita el compromís amb el desenvolupament d'un model de turisme responsable i accessible

Dilluns, 2 de maig de 2022 a les 00:00

El divendres 29 d'abril, al Xalet del Nin de Vilanova i la Geltrú, va tenir lloc l'acte d'entrega dels certificats Biosphere, un reconeixement a un total de 65 empreses i entitats de la comarca del Garraf que treballen anualment per implantar pràctiques respectuoses en l'àmbit ambiental, econòmic i sociocultural. L'Ajuntament d'Olivella també va rebre aquesta distinció.

Les empreses i entitats que formen part del Biosphere Garraf demostren cada any el seu compromís amb el desenvolupament d'un model de turisme responsable i accessible, orientat a la millora de la sostenibilitat de la comarca i del seu teixit empresarial, amb la renovació, aquest mes d'abril, de la Certificació Biosphere.

L'acte va comptar amb la presència de la diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, la gerenta de serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Soledad Bravo, i la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet.

El programa Biosphere va ser impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona l'any 2017, del que l'agència de desenvolupament econòmic NODE Garraf és l'ens gestor al territori.

Aquesta certificació l'atorga l'Institut de Turisme Responsable, organització internacional que promou des de fa més de 20 anys el turisme responsable a tot el món, soci de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) i del Global Sustainable Tourism Council (GSTC); els seus criteris estan alineats amb el compliment dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides, en el marc de l'Agenda 2030.

Darrera actualització: 02.05.2022 | 12:39