L’Ajuntament d’Olivella lamenta l’estat de la infraestructura de Telefònica al municipi i exigeix a l’empresa reparacions i millores

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 14:12

L’Ajuntament d’Olivella ha enviat una carta a l’empresa Telefònica per comunicar-li tots els desperfectes i les condiciones lamentables en què es troben els postes i el cablejat del qual la companyia n’és responsable.

Així mateix, el consistori ha demanat a Telefònica una planificació per resoldre els diversos defectes detectats en la infraestructura, ja que poden suposar un perill per a la població, i una ràpida resolució.

Segons l’Ajuntament, els suports de formigó o fusta tenen un estat de manteniment deplorable o presenten un deteriorament per envelliment considerable.

A més, la reposició del servei als clients s'ha realitzat sense la retirada dels cables sense servei, cosa que provoca que en alguns suports hi hagi una gran quantitat de cablejat que no té continuïtat i genera una percepció de falta de manteniment.

També hi ha línies que estan destensades i a molt baixa altura de terra. Això presenta problemes de circulació i perill per als vianants, ja sigui pel mateix cable o pel que pugui passar en cas que un cable quedi atrapat per un vehicle pesat i arrossegat, ja que pot afectar altres béns o persones.

Des de l’Ajuntament es treballa intensament perquè els proveïdors dels serveis públics que es presten al municipi ofereixin la millor qualitat i manteniment. Per això, en cas que la carta enviada no tingui una resposta ràpida, es tornarà a insistir novament i s’exploraran altres possibilitats més contundents per fer arribar aquest neguits als responsables de l’empresa.

Darrera actualització: 06.08.2021 | 14:20

Imatges