L'Ajuntament d'Olivella habilita "L'Espai de l'Aigua" per consultar tota la informació sobre la xarxa d'aigua potable del municipi

Dimarts, 17 d'octubre de 2023 a les 00:00

L'Ajuntament d'Olivella ha habilitat al web municipal un apartat que porta per títol L'Espai de l'Aigua, on la ciutadania tindrà al seu abast tota la informació d'interès sobre la xarxa d'aigua potable del municipi i la gestió del servei d'abastament d'aigua.

En aquesta pàgina, s'actualitzarà setmanalment l'informe de les tasques de manteniment de la xarxa d'aigua potable d'Olivella, també estan disponibles les presentacions que es van fer a l'audiència pública sobre la situació de la xarxa d'aigua potable que es va celebrar el 30 de setembre. A més a més, es posa a l'abast de la ciutadania la informació del "Sistema de Información Nacional de Agua de Consumo" (SINAC), on es pot consultar l'estat de l'aigua d'Olivella.

D'altra banda, els usuaris podran llegir un document que recull les preguntes freqüents sobre aquesta temàtica. Així mateix, l'espai recull totes les notícies que s'han publicat sobre la xarxa d'aigua potable d'Olivella al web municipal.

Accedeix a L'Espai de l'Aigua.

Darrera actualització: 17.10.2023 | 13:09